Névjegykártyám.hu
Névjegykártya készítés a PrintPix Nyomdánál

Kreatív névjegykártya megoldások

 

 

Sokan írtak már a névjegykártyák egyediségéről, de kevesen adnak tippeket (itt talál azért néhány remek névjegykártya tippet), hogyan is lehet igazán figyelemfelkeltő névjegye. Mint már említettük tökéletes recept nincs, mivel akkor mindenki azt használná, és a tömegtermelés az egyediség és kreativitás gyilkosa. Azonban vannak nagyon jó külföldi példák, melyekből könnyű ihletet meríteni. Persze sokan azt gondolják, hogy náluk ez nem kivitelezhető. A szkeptikusokat ki kell hogy ábrándítsunk, mivel nálunk is számos, igen kreatív megoldás készült már névjegykártyának, melyet nemsokára egy cikk keretében be is fogunk mutatni.

A lényeg, hogy meg kell értenünk, a csomagolás, az arculat, a megjelenés rengeteget számít. Ha van két üzlet egymás mellett, és az egyik kirakatába A4-es papírra ki van nyomtatva, hogy cipőbolt, a másik tetejé világító táblával, nagy feliratokkal hirdeti a tulaj, hogy nála cipőt lehet venni, melyikbe mennénk be? A válasz számunkra egyértelmű... Ön mit gondol?

Most pedig tekintsünk meg pár igen kreatív és formabontó névjegykártyát, melyeket külföldi cégek alkottak és használnak mai napig. Érdemes végignézni a listát, mivel erős inspirációs hatása van.

 

Lindsey Casabella - kreatív névjegykártya

Lindsey Casabella stylist névjegykártyája mely egy fésűt formál.

 

Beastpieces.com - kreativ névjegykártya

A beastpieces.com deisgn stúdió egyik dobócsillag alakú névjegykártya. Honlapjukon számos érdekes munkát tekinthetünk meg.

 

  Albert Arcand fogorvos névjegykártyája

Albert R. Arcand fogorvos névjegykártyája fogselyemmel kiegészítve.

 

Vasudha Munjal névjegykártyája

A jó névjegykártya tükrözi vállalkozásunk tevékenységét. Ebben az esetben ez a kritérium 100%-ban teljesül és minden bizonnyal ez minden idők legkeresettebb névjegykártyája.

 

  Gabriel Santiagó szivacs névjegykártyája

A tisztítószereket áruló Mundo do Condomínio névjegykártyája, melyet egy szivacsra nyomtak rá. Az ötlet nagyon jó, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy elfér a pénztárcánkban, bár az ilyen névjegyeket nem is arra tervezték, hogy rejtegessük.

 

Jóga névjegykártya

Ha elég hajlékonyak az újjai, bármire ráveheti a kártyán szereplő hölgyet. A példa egy egyszerű kivitelezésű névjegykártya, mely egy jógaoktató tulajdona. 

 

Marisa Schmidt párterapeuta névjegykártyája

Marisa Schmidt párterapeuta névjegykártyája. Az elérhetőségek csak akkor lesznek láthatóak, ha feltépjük a perforált részt, mely szimbolikusan kettéválasztja a szívet.

 

Dr. Kiprov plasztikai sebész névjegykártyája

Dr. Kiprov névjegykártyája magáért beszél. A névjegybe épített két gumilemez kiválóan szemlélteti mi is Dr. Kiprov plasztikai sebész fő specialitása.

 

Sikerült megálmodni egy világbajnok névjegykártyát? Nézze meg milyen névjegyet használnak az igazán nagyágyúk .

Tetszett a cikk? Mutassa meg ismerőseinek is: 

További érdekességek névjegykártyákkal kapcsolatban:

Névjegykártya méret
90x50 mm, vagy 85x55 mm? Álló, vagy fekvő? Hol, milyen szabványok érvényesek a névjegykártya készítésben? Megmutatjuk, hogy milyen üzleti kultúrában, milyen méret az elfogadott.
7 tipp a szuper névjegykártyához
A névjegykártya még mindig az üzleti élet egyik nagyon komoly reprezentációs eszköze. Tekintsük meg, hogyan használhatjuk őket hatékonyan.
Névjegykártya hibák
Tökéletes névjegykártya recept nem létezik, ám vannak olyan hibák, melyeket érdemes nagy ívben elkerülni. Persze a minőség soha nem lehet kérdés!
Hogyan javítsd fel névjegykártyákat
Számos városi legenda kering a névjegykártyákról az interneten, amiknek egy része valós tapasztalatokon alapszik. Érdemes ezeket megfogadni a névjegykártya készítés során.
A tömegtermelés elfojtja az egyediséget és a kreativitást. De vannak névjegyek, melyek fittyet hánynak a konvencióknak! Ezekből lehet leginkább ihletet meríteni a névjegykártya készítés során.
két elegáns, öltönyös úriember kezet fog
Etikett, szokások, protokoll. Helyre rakjuk a névjegykártyák átadásával kapcsolatos tévhiteket és félreértéseket. Legyen profi az üzleti etikettben is!